به دخت

 




لبو

همه شما عزیزان با روش پخت لبو آشنا هستین اما ما میخوایم این روزهای سرد رو با خوردن لبوی داغ و با روشی که خدمتتون ارائه میدیم در کنار اعضای خانواده به گرمی سپری کنید.

اول باید بگیم که برای پخت همه سبزیجات مقدار کمی آب بریزید تا هنگام طبخ، آب جذب ماده در حال پخت بشه و نکته دیگه اینکه بخارپز کردن سبزیجات طعم و مزه واقعی اونها رو حفظ میکنه.

"مواد اولیه"

لبو ......... یک کیلو

آب ........ به مقدار لازم

شیره انگور ...... یک چهارم لیوان

"روش تهیه"

مقداری لبو را خوب بشویید و درون قابلمه بریزید و حدود نصف فضای اشغال شده توسط لبو به آن آب اضافه کنید؛ سپس به اندازه یک ملاقه کوچک یا یک چهارم لیوان به آن شیره انگور بیفزایید. به این ترتیب هم طعم شوری برخی لبوها گرفته شده و هم خوشرنگ و خوشمزه تر خواهد شد. امتحان کنید!!!

 

نکته:لبوهای پخته را با قالب شیرینی قالب زده و بعد در تهیه ترشی و مربا، تزئین سالاد و تزئین غذای کودک استفاده کنید.

 

تهیه و تنظیم :مریم ستاری

 

مطالب مرتبط:

ترشی هویج ولبو

ترشی های تزئینی

آب دوغ وخیار تابستانی

 

1392/9/2



نظرات ارسال شده
حانیه
جمعه 8 آذر 1392


چرا نگفتید که چقدر باید بپزه؟ توی زود پز باشه یا قابلمه ؟ درش باز یا بسته؟
ولی در کل مطلب خوبیه


1
1
مونا
پنجشنبه 7 آذر 1392


یعنی این لبو فروش های خیابونی این کار رو می کنن که بلو هاشون انقدر خوشمزه میشه؟


1
0
زهره احمدی []
سه شنبه 5 آذر 1392


بسیار خوشمزه بود


4
0
رهگذر
یکشنبه 3 آذر 1392


سلام من امتحانش کردم خوشمزه تر بود. دست گلتون درد نکنه


4
0

ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی پخت سبزیجات، پخت چغندر،طرز تهیه لبوی خوشمزه، آشپزی، بانونت ,


نام شما : ایمیل دوست شما :