- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
پیتزای فلفل رنگی
این روزها به هر سبزی فروشی كه سری بزنید، با انبوهی از فلفلهای رنگارنگ شامل زرد، نارنجی و قرمز مواجه میشوید كه در كنار نوع سبزشان،تصویر باغی زیبا را در ذهن تداعی میكنند.
بدیهی است حتی نگاه كردن به این مجموعه رنگی نیز احساس وجد و خوشحالی را در انسان به وجود میآورد؛ چه برسد به آنكه در پخت غذا از این فلفلها استفاده شود. این فلفلهای رنگی در كشور ایتالیا، ماده اصلی پخت یكی از انواع پیتزاها به نام پیتزا فلفلی هستند.
مواد لازم برای 2 عدد پیتزای بزرگ:
- 2 عدد خمیر نان فانتزی
- یك عدد پیاز بزرگ
- 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
- 2 عدد فلفل قرمز دلمهای
- 2 عدد فلفل زرد دلمهای
- یك حبه سیر
- نیم كیلو گوجه فرنگی
- 10 عدد زیتون سیاه یا سبز
- نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم
- یك قاشق چایخوری سرخالی پودر آویشن
طرز تهیه:
1 – ابتدا فلفلهای دلمهای را بشویید و به صورت خلالی خرد كنید. پیاز و گوجه فرنگیها را نیز پس از شستوشو، ریز خرد كنید. سپس هر كدام از زیتونها را با كمك چاقو، دو نیم كرده و هسته داخل آنها را جدا كنید. سیر را نیز پوست كنده و رنده كنید. همه این مواد را در ظرفهایی جداگانه بریزید.
2 – تابهای آماده كنید و روغن زیتون را در آن ریخته و روی شعله اجاق گاز قرار دهید. پیاز خرد شده را در روغن به اندازهای تفت دهید كه نرم شود، سپس فلفلهای دلمهای، گوجه فرنگی و سیر را همزمان به پیاز داغ اضافه كنید و در ظرف را بگذارید تا به مدت 30 دقیقه این سبزیجات نیز تفت داده شده و بپزند. برای آنكه مرحله تفت دادن به طور یكنواخت انجام گیرد، در این فاصله زمانی چند بار مواد را هم بزنید تا دیگر مایعی باقی نمانده و مخلوط غلیظ شود. حالا نمك و فلفل و پودر آویشن را به مخلوط اضافه كنید و هم بزنید.
3 – سینی فر را چرب كرده و خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم كنید. با وردنه روی سطح هر یك از خمیرها بكشید تا خمیر باز شود. سپس خمیرها را با فاصله روی سینی فر پهن كنید. اگر ضخامت خمیر در تمام سطح آن یكنواخت نبود، با فشار انگشتان دست روی خمیر، آن را باز كنید.
نكته: برای آنكه از نچسبیدن خمیر به سینی مطمئن شوید، میتوانید ابتدا روی سینی را با لایهای از كاغذ روغن مخصوص شیرینیپزی پوشانده و سپس خمیر را روی آن پهن كنید. حالا فر اجاق گاز را روی 230درجه سانتیگراد یا 450 درجه فارنهایت یا شماره 8 به مدت 15دقیقه گرم كنید، سپس مخلوط مواد را روی هر یك از خمیرها بریزید و سطح هر یك از آنها را با 5 نیمه زیتون تزئین كنید. در پایان، سینی را داخل فر قرار دهید و 15 تا 20 دقیقه حرارت دهید تا پیتزاها بپزند.