- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
پیتزای پپرونی
پیتزای پپرونی یکی از انواع پر طرفدار پیتزا در دنیاست پیتزای پپرونی اصل از سوسیس پپرونی که خیلی خوشمزه و کمی تند است درست میشه اما در ایران پیتزای پپرونی رو با سوسیس و کالباس معمولی درست میکنند و به میزان زیادی فلفل پودری قرمز بهش اضافه میکنند که به خوشمزگی پپرونی اصل نیست.
مواد لازم برای تهیه یک پیتزا:
1- یک عدد خمیر پیتزا که میتونید از بیرون بخرید یا خودتون درست کنید البته خریدن بسته چهارتایی خمیر پیتزا راحتتره ولی در پایین صفحه درست کردنش رو آموزش میدهم.
2-ظرف فلزی که حتمن باید وسطش تخت باشه وگرنه دور پیتزا خشک میشه و وسطش شل در میاد
3-سس قرمز
4-پنیر پیتزا
5-سوسیس پپرونی
6-گوجه فرنگی وفلفل دلمه + ادویه ( میتوانید از گوجه و فلفل و ادویه استفاده نکنید چون این پیتزا هم سس گوجه داره و خود سوسیس هم ادویه داره و تنده)
7-روغن مایع
طرز تهیه:
یک نکته مهم رو باید اول ذکر کنم که باید دمای همه مواد پیتزا قبل از اینکه داخل فر بگذارید حتمن یکسان باشه چون مثلا اگر پنیر پیتزا سرد باشه اونوقت ممکنه وقتی پنیر پیتزا آب میشه نونش سوخته باشه;-) ابتدا فر رودر دمای 120 درجه روشن کنید تا گرم بشه.
کف ظرف فلزی رو روغن بمالید تا خمیر پیتزا بهش نچسبه. خمیر را داخل ظرف قرار دهید اگر خمیر رو از بیرون بخرید ممکنه 2 رو باشه باید طرفی که صافتر هست رو به بالا باشه.اگر خمیر خشک بود بهتره دور خمیر رو کمی مرطوب کنید تا نسوزه بعد داخل ظرف قرار بدید. بعد سس قرمز را روی نان بمالید (به ضخامت 3 میلیمتر) اگر سسی که روی نان میریزید زیاد باشه پیتزا خوشمزه تر میشه. بعد پنیر پیتزا رو روی سس بریزید مقدار پنیر پیتزا برای 3 پیتزا 2 بسته پنیر پیتزای کاله رنده شده است. سپس سوسیسهایی رو که خرد کرده اید را روی پنیر پیتزا بچینید بعد مواد دیگر مثل گوجه و فلفل دلمه ای و ... روی پیتزا بریزید.
ظزف رو داخل فر قرار بدید و دما رو روی 220 درجه قرار بدید. چ.ن سیستم هرفر با فر دیگه فرق میکنه نمیتونم مدت زمان مشخص رو بهتون بگم ولی پختن این پیتزا معمولن بیشتر از 30 دقیقه طول میکشه. ولی بهتره بار اول هر چند دقیقه یکبار به پیتزاتون سر بزنید. وقتی پنیر پیتزا پف کرد و روی اون کمی برشته شد آماده بیرون آوردن میشه.