به دخت

 




سیب پلو کرمانشاهی

سیب پلو کرمانشاهی طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی : این غذای لذیذ از غذاهای بومی منطقه کرمانشاه بوده و پخت آن بسیار آسان است برنج را حدود ۲ ساعت در آب و نمک خیس می کنیم سیب زمینی را به صورت مکعب خرد کرده...

مواد لازم:
برنج ۵ پیمانه
سیب زمینی ۳ تا ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
کشمش پلوئی ۱۰۰ گرم
خرما ۲۰۰ گرم
کره یا روغن ۱۰۰ گرم
زعفران و نمک به میزان لازم
طرز پخت :
برنج را حدود ۲ ساعت در آب و نمک خیس می کنیم سیب زمینی را به صورت مکعب خرد کرده ، وقتی که آب برنج جوش آمد برنج را ریخته بعد از چند جوش سیب زمینی را اضافه می کنیم ۲ تا ۳ جوش که زد برنج را صاف می کنیم بعد مقداری روغن و آب برای ته دیگ درست می کنیم بعد برنج را حدود دو کفگیر ریخته شوید را می پاشیم دوباره برنج ریخته لابه لای برنج و سیب زمینی شوید می پاشیم و حدود ۴۵ دقیقه با حرارت کم می گذاریم تا دم بکشد بعد با خرما و کشمش و پیاز سرخ شده و برنج زعفرانی تزئین می کنیم




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :