- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
طرز تهیه خوراک میگو و سبزیجات
آشپزی- وقتی هوا رو به گرمی میرود، خوردن خوراكهای مختلف به عنوان شام بسیار میچسبد؛ به خصوص آنكه زود هم آماده شود.
این خوراك علاوه بر اینكه این ویژگی را دارد، به خاطر وجود میگو در آن، یك خوراك رسمی و پرخاصیت است. بنابراین شما میتوانید آن را برای پذیرایی از مهمانانتان نیز بپزید.
پس اگر مهمانی سرزده داشتید، نگرانی به خود راه ندهید. چون بعد از گذشت نیم ساعت به راحتی میتوانید با غذایی مناسب و خوشمزه از او پذیرایی كنید.
زمان لازم برای آمادهسازی: 3 دقیقه
زمان لازم برای پخت:12 دقیقه
مواد لازم:
- میگوی پاككرده؛ 175 گرم
- پودر كاری؛ یك قاشق چایخوری
- نخود سبز تازه؛ 115 گرم یا یك پیمانه
-ذرت كنسرو شده؛ 115 گرم یا یك پیمانه
- كدوی سبز؛ 2 عدد متوسط
- فلفل دلمهای سبز یا قرمز؛ یك عدد
- آبلیموترش؛ یك قاشق سوپخوری
- پودر تخم گشنیز؛ یك قاشق چایخوری سرخالی
- نمك و فلفل قرمز؛ به مقدار كافی
- برگ تازه گشنیز؛ چند برگ
روش پخت:
1 - ابتدا میگو را همراه كمی نمك در قابلمهای دارای مقداری آب بریزید و بگذارید 5دقیقه روی شعله اجاقگاز بپزد. در این فاصله كدو را بشویید و همانطور با پوست حلقهحلقه كنید و بعد فلفل دلمهای را نیز شسته، خرد كنید؛ سپس میگو را داخل سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.
2- از طرفی دیگر تابه بزرگی آماده كرده، كمی روغن در آن بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا داغ شود.حالا میگوی پختهشده را همراه پودر كاری در روغن بریزید و تفت دهید. در این فاصله نخودسبز را در كاسهای حاوی آب بریزید و روی اجاقگاز قرار دهید تا بپزد.
3 - بعد از اینكه نخودسبز كاملا پخت، آن را همراه فلفل دلمهای، ذرت و كدو به میگوی سرخ شده اضافه كنید و 5 دقیقه تفت دهید.
4 - پس از این مدت، خوراك را با اضافه كردن تخم گشنیز، نمك، پودر فلفل قرمز و آبلیموترش طعمدار كنید و یك دقیقه دیگر حرارت دهید. در پایان خوراك را در ظرف مورد نظر كشیده، با چند برگ گشنیز تزیین كنید.