به دخت

 




بستنی هلو

طرز تهیه:

کمپوت هلو را در صافی ریخته تا آب اضافی آن خارج شود. و آن را فشار دهید تا له شود. ژلاتین را با 1 قاشق آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت غیرمستقیم نرم کنید. ژلاتین نرم شده را با نصف هلوها مخلوط کنید.

 

 

مواد لازم:

کمپوت هلو           500 گرم

خامه                200 گرم

شکر                 100 گرم

رنگ خوراکی (قرمز)       1 قطره

پودر ژلاتین          نصف قاشق سوپ‌خوری

وانیل               نصف قاشق چایخوری

اسانس بادام         نصف قاشق چایخوری

نمک                 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

کمپوت هلو را در صافی ریخته تا آب اضافی آن خارج شود. و آن را فشار دهید تا له شود. ژلاتین را با 1 قاشق آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت غیرمستقیم نرم کنید. ژلاتین نرم شده را با نصف هلوها مخلوط کنید. نصف دیگر هلو را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس مخلوط اول را با مخلوط دوم مخلوط کرده و هم بزنید و بگذارید تا خنک شود. مواد را در قالب‌های دلخواه ریخته و در فریزر قرار دهید، هنگامی که نیمه یخ زده شد، نمک، اسانس بادام و وانیل را اضافه کرده و رنگ خوراکی را نیز بیفزایید. خامه را پس از زدن اضافه کنید و هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :