- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
حلوای آرد گندم ساده
مواد لازم:
آب دو و یک چهارم پیمانه + 2 قاشق سوپخوری
شکر 800 گرم
آرد گندم 1 کیلو
روغن 400 گرم
کره 200 گرم
گلاب 1 پیمانه + 4 قاشق سوپخوری
زعفران ساییده به میزان لازم
پودر نارگیل و بادام و پسته برای تزئین
طرز تهیه:
آرد را الک میکنیم به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم تفت میدهیم مجدداً الک میکنیم تا اگر آرد نم برداشته باشد این الک کردن بعد از تفت دادن باعث شود مشکل دانه های سفید آرد که بعضی مواقع در حلوا دیده میشود حل شود.
روغن را که روی حرارت آب شده به آرد اضافه میکنیم و مجدداً آرد را با روغن سرخ میکنیم و با حرارت ملایم خوب تفت میدهیم تا رنگ شکلاتی خوش رنگی به دست آید همزمان وقتی که شروع میکنیم به تفت دادن، همان زمان آب و شکر را روی حرارت میگذاریم تا شکر در آب حل شود و به صورت شربت درآید اما نباید بجوشد و غلظت پیدا کند وقتی شکر در آب حل شد حرارت را خیلی کم میکنیم تا حالت ریزجوش داشته باشد و غلیظ نشود.
گلاب چون تقطیر شده است همه آن را داخل شربت نمیریزیم. زمانی که آرد سرخ شد و رنگ دلخواه را به دست آورد آرد را از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم دو یا سه دقیقه بماند تا حرارتش کم شود بعد 4 قاشق گلاب را نگه میداریم و 1 پیمانه گلاب را به شربت اضافه میکنیم شربت را از روی حرارت برمیداریم.
زعفران و گلاب را که با هم حل کرده ایم به هیچ وجه داخل شربت نمیریزیم چون شربت زعفران بیشتری مصرف میکند بلکه داخل آرد میریزیم به این صورت که وقتی آرد شکلاتی خوش رنگ شد از روی حرارت برمیدایم و آرام آرام شربت آماده شده را به آرد اضافه میکنیم دقت کنید اگر حلوا یا شربت هر کدام سرد شده باشد حلوا حالت کشی پیدا میکند و خیلی خوب نخواهد شد پس موقعی که شربت اضافه میکنیم باید در آرد حالت جوشان ایجاد شود و بخار متصاعد شود. سپس زعفران ساییده شده با گلاب را هم به آرد سرخ شده اضافه میکنیم و در این حالت زعفران کمتری مصرف میشود و آرد رنگ زعفران را به خود میگیرد و باعث میشود رنگ زعفران بهتر خارج شود.
بعد از اینکه حلوا آماده شد و خنک شد داخل ظرف میکشیم و با پودر نارگیل و بادام و پسته تزئین میکنیم.
نکات مهم در مورد این حلوا:
*بهترین راه ساییدن زعفران این است که آن را در هاون سنگی بساییم و اصلاً قند اضافه نکنیم و فقط زعفران خالی را بساییم سپس به تدریج گلاب اضافه کرده و دوباره به تدریج میساییم.
اگر برای غذاهای دیگر آماده میکنیم بعد از ساییدن زعفران به تدریج آب جوش اضافه کرده و میساییم تا در اثر سایش رنگ و طعم زعفران خارج شود.
**میتوانید از هر روغنی که دوست داشتید استفاده کنید یعنی میتوانید همه روغن این حلوا را از روغن جامد یا مایع یا کره استفاده کنید.
***میتوان از آرد سفید یا آرد شیرینی هم استفاده کرد ولی آرد گندم به خاطر سبوسی که دارد برای طعم حلوا بهتر است.
****اگر شربت بیش از حد قوام آید حلوا سفت میشود.
*****روغن مایع در حلوا به خاطر این است که از ماسیدن روغن در اطراف یا روی حلوا بعد از کشیدن در ظرف جلوگیری شود اما میتوان روغن مایع را حذف هم کرد.