- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
شمع سازی
ايده جالبي است كه محيط اطراف خود را با شمع هاي زيبا بياراييد. در اين قسمت قصد داريم تا هنر شمع سازي رابه شما آموزش دهيم.
در صنعت شمع سازي افراد حرفه اي از قالب هاي گران قيمت استفاده مي كنند كه در آنها از مواد اوليه مقاومي استفاده مي شود، اما شما نياز به يك چنين قالبي نداريد و به راحتي با قوطي هاي دور انداختني مواد خوراكي و نوشيدني ها ميتوانيد يك قالب مناسب درست كنيد.نكاتي كه در اين مورد بايد در نظر بگيريد به شرح زير مي باشند:
حتماً دهانه ظرف از قسمت پاييني گشادتر باشد تا بتوانيد به راحتي شمع را از آن جدا سازيد.
داخل قوطي را با روغن حسابي چرب كنيد تا راحت تر بتوانيد شمع را از آن جدا كنيد.
سعي كنيد از قوطي با شيارهاي زياد استفاده نكنيد، چراكه ناصافي هاي موجود در آن از جدا كردن سريع و آسان شمع جلوگيري بعمل مي آورند.
آماده كردن موم
شما هيچ گاه نبايد موم را مستقيماً داخل ظرف ريخته و آنرا بجوشانيد.از آنجايي كه جدا كردن موم حساس و قدري دشوار مي باشد، سعي كنيد از يك ظرف دو لايه استفاده كنيد. به اين ترتيب كه ابتدا مقداري آب درون ظرف اول ريخته آنرا روي شعله بگذاريد.سپس موم را داخل ظرف دوم ريخته و آنرا درون ظرف اول قرار دهيد تا به مرور گرم شود.توجه داشته باشيد كه مقدار آب زياد نباشد تا زمانيكه به جوش مي آيد وارد ظرف موم نشود.موم و ظرفش بايد به اندازه كافي سنگين باشد تا در زمان به جوش آمدن حركت نكند.
موم را مي توانيد از شمع هاي استفاده شده قبلي و يا پارافين تهيه كنيد. زمانييكه موم به حالت مايع درآمد آنرا درون قالبي كه از قبل آماده كرده ايد بريزيد.
رنگ آميزي موم
مداد شمعي ها يكي از بهترين تكنيك هاي رنگ كردن به شمار مي روند. مي توانيد چند نمونه از رنگ ها را به دلخواه انتخاب كنيد.اصولاً نيمي از يك مداد شمعي سفيد در تركيب با يك رنگ دلخواه ديگر بهترين نتجه را به شما مي دهد.البته مداد شمعي ها را مي بايست ابتدا خرد كنيد و بعد به موم اضافه نماييد.زمانيكه موم در حال آب شدن بود خرده هاي مداد شمعي را به آن اضافه كنيد.سپس آنرا به خوبي بهم بزنيد تا به خوبي با موم مخلوط گردد.
ريختن موم درون قالب
ظرف موم را از ظرف حاوي آب جدا كنيد، خيلي مراقب باشيد و از دستيگره استفاده كنيد چراكه موم در اين حالت حرارت بالايي دارد.پيش ار ريختن موم در قالب براي يكي دو قيقه صبر كنيد تا قدري خنك شود و سپس آنرا به آرامي داخل قالب بريزيد.سعي كنيد كل قالب را پر نكنيد و قسمت بالاي آنرا خالي بگذاريد تا به راحتي بتوانيد شمع را بيرون بكشيد.
فتيله
يك نخ پنبه اي تهيه كنيد.اگر مي خواهيد شمع شما معطر باشد، به حاي اينكه خود موم را معطر نماييد مي توانيد نخ را قبل از استفاده درون مواد معطر بخوابانيد.
وارد كردن فتيله
انتهاي فتيله را با يك مداد ببنديد تا وقتيكه شمع سفت مي شود از جاي خود خارج نشود.بهتر است براي مدت زماني نزديك به يك روز آنرا به حال خود باقي بگذاريد تا كاملاً سفت شود.در خنك شدن عجله نكنيد زيرا لايه هاي داخلي قدري ديرتر خنك مي شوند و آنرا زود از قالب خارج كنيد تا زحمات شما هدر مي رود.
اگر شمع به راحتي خارج نشد يك چاقوي باريك را بين جداره قوطي و شمع قرار دهيد و با فشاري آرام آنرا جابجا نماييد.
براي زيباتر شدن هر چه بيشتر شمع مي توانيد آنرا با كاغذهاي رنگي و روبان به سليقه خود تزئين كنيد.