- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
پیراشکی گوشت
مواد لازم خمیر پیراشکی:
تخم مرغ: دو عدد
روغن مایع: 4قاشق سوپ خوری
ماست غلیظ: نصف لیوان
شیر: نصف لیوان
جوش شیرین: نصف قاشق مربا خوری*
نمک: یک قاشق چای خوری
آرد گندم: نیم کیلو
* (یک قاشق چایخوری جوش شیرین برابر 2قاشق بکینگ پودر است در این مورد کمی بکینگ پودر و کمی جوش شیرین باهم بهتر است)
طرز تهیه خمیر:
تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته و کمی به هم میزنیم.جوش شیرین و نمک را در ماست حل کرده و با شیر در ظرف تخم مرغها و روغن ریخته و مخلوط می کنیم ارد را کم کم به این مایع اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا مایه خمیر سفت شود.به قدری که به دست نچسبد.خمیر را در کیسه نایلونی ریخته و میگذاریم 1ساعت بماند.
مواد لازم برای مایه پیراشکی:
گوشت چرخ کرده: 350گرم
پیاز سرخ شده 2:تا 3 قاشق سوپ خوری
جعفری ریز شده: 2 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ سفت و ریز شده: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: 2تا 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه پیراشکی:
گوشت و پیاز سرخ شده را مخلوط کرده و در روغن تفت می دهیم.پس از سرخ شدن گوشت رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان اب گرم حل می کنیم و داخل گوشت میریزیم تا گوشت اهسته بپزد تا اب ان کشیده شود.و ان را از روی اتش برمیداریم.تخم مرغ های سفت شده را روی گوشت رنده میکنیم و بعد از اضافه کردن جعفری خرد شده .نمک/فلفل و در صورت تمایل پودر سیر را با ان مخلوط میکنیم.و کنار می گذاریم.روی تخته راکمی ارد می پاشیم و خمیر پیراشکی را با وردنه خیلی نازک باز میکنیم .با دهانه ی لیوان دایره هایی میبریم و از مایه گوشت وسط ان می گذاریم.دو طرف خمیر را به هم میچسبانیم و پیراشکی ها را به همین ترتیب می پیچیم...در ظرفی کوچک روغن فراوان را داغ می کنیم و پیراشکی ها را تا هنگام طلایی شدن درون روغن سرخ میکنیم.