به دخت

 




پیراشکی گوشت

مواد لازم خمیر پیراشکی:

تخم مرغ: دو عدد

روغن مایع: 4قاشق سوپ خوری

ماست غلیظ: نصف لیوان

 

شیر: نصف لیوان

جوش شیرین: نصف قاشق مربا خوری*

نمک: یک قاشق چای خوری

آرد گندم: نیم کیلو

* (یک قاشق چایخوری جوش شیرین برابر 2قاشق بکینگ پودر است در این مورد کمی بکینگ پودر و کمی جوش شیرین باهم بهتر است)

 

 

 

طرز تهیه خمیر:

تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته و کمی به هم میزنیم.جوش شیرین و نمک را در ماست حل کرده و با شیر در ظرف تخم مرغها و روغن ریخته و مخلوط می کنیم ارد را کم کم به این مایع اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا مایه خمیر سفت شود.به قدری که به دست نچسبد.خمیر را در کیسه نایلونی ریخته و میگذاریم 1ساعت بماند.

مواد لازم برای مایه پیراشکی:

گوشت چرخ کرده: 350گرم

پیاز سرخ شده 2:تا 3 قاشق سوپ خوری

جعفری ریز شده: 2 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ سفت و ریز شده: 2 عدد

رب گوجه فرنگی: 2تا  3 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

 

 http://banoonet.ir/userfile/pi1.2013051922075875.jpeg

 

طرز تهیه پیراشکی:

گوشت و پیاز سرخ شده را مخلوط کرده و در روغن تفت می دهیم.پس از سرخ شدن گوشت رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان اب گرم حل می کنیم و داخل گوشت میریزیم تا گوشت اهسته بپزد تا اب ان کشیده شود.و ان را از روی اتش برمیداریم.تخم مرغ های سفت شده را روی گوشت رنده میکنیم و بعد از اضافه کردن جعفری خرد شده .نمک/فلفل و در صورت تمایل پودر سیر را با ان مخلوط میکنیم.و کنار می گذاریم.روی تخته راکمی ارد می پاشیم و خمیر پیراشکی را با وردنه خیلی نازک باز میکنیم .با دهانه ی لیوان دایره هایی میبریم و از مایه گوشت وسط ان می گذاریم.دو طرف خمیر را به هم میچسبانیم و پیراشکی ها را به همین ترتیب می پیچیم...در ظرفی کوچک روغن فراوان را داغ می کنیم و پیراشکی ها را تا هنگام طلایی شدن درون روغن سرخ میکنیم.

 

 




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :