- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
کنسروکردن ذرت
اغلب ما به دلیل محدود بودن جا برای نگهداری از سبزیجات تازه مجبور به کنسرو کردن آن ها هستیم روش های مختلف و سنتی خود را در اختیار همه قرار دهیم.
موادلازم :
بلال : 2 كيلو گرم ؛
آب : به مقدارلازم ؛
مقداري نمك : ( در ازاي هر1 ليتر آبیک قاشق غذا خوري نمك)
روش اول:
طرزتهيه : ابتدا بلالها را پوست كنده ، دسته ي آن را جدا كرده و بشوييد و در قابلمه ای كه حاوي از آب ونمك است قرار دهيد به صورتي كه آب كاملا بلال ها را در بر گيرد . سپس روي حرارت گذاشته (به مدت 3 ساعت ) بپزید .حالا بلال ها را از آب در بياوريد و دانه هايش را جدا كنيد ، سپس در شيشه هاي مناسبي ريخته و آب نمك خودش را داخل شيشه ها بريزيد و درب شيشه ها را محكم ببنديد . شيشه ها را در ظرف آب قرار داده تا به مدت 20 دقيقه جوش بخورد و بعد از جوشاندن شيشه ها را در جاي خنك قراردهيد.
روش دوم:
اولا نوع ذرت مصرفی برای این کار مهم است بعضی از ذرت ها دارای یک رگه خام هستند، برای پخت ذرت، اول به صورت خام دانه های ذرت را جدا میکنیم ( البته بعد از پخت راحتتر جدا میشود) بعد ذرت ها را با آب؛ کمی نمک و نوک قاشق چایخوری شکر بگذارید خوب بپزد ، جهت کنسرو کردن با همان آبش را بریزید داخل شیشه های دربسته؛ برای فریز کردن بگذارید آبش برود بعد بسته بندی کنید و در فریزر قرار دهید. روش بخار پز:
یکی از بهترین روشها برای پخت ذرت بخار پز کردن آن است که برای ذرت مکزیکی و سالادها خیلی مورد استفاده قرار می گیرد اما مشکلی وجود دارد، وقتی ذرت رو بخارپز و بعد فریز میکنیم موقع استفاده ذرت ها سفت می شود به همین دلیل ذرت بخارپز رو تازه مصرف میکنیم
خانو های خونه اگه شما راه حل دیگه ای به نظرتون میرسه لطف کنید واسم بفرسنید تا به نام خودتون توی همین سایت برای اطلاع بقیه دوستانمون اضافه کنم. قبلاً از همکاری صمیمانه تون متشکرم
تهیه و تنظیم: مریم ستاری
1392/6/30