- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
پتاژ شلغـم
شلغم از آندسته گیاهانی است كه خواص معجزهآسای آن در زمینه بهبود انواع بیماریهای فصل پاییز و زمستان بركسی پوشیده نیست.
سرشار از املاح و موادمعدنی موردنیاز بدن و دارای تركیبات شبیه به پنیسیلین است. با این حال طعم و بوی آن باعث شده كه افراد زیادی، بهخصوص بچهها، دارو خوردن را به شلغم ترجیح دهند. به همین دلیل با آغاز فصل سرما، این پتاژ را كه میتواند با ترفندهای آشپزی، طعم شلغم را تلطیف و باب میل شما كند، ارائه میكنیم.
مواد لازم برای 4 نفر:
- كره گیاهی: 45گرم، 3 قاشق غذاخوری
- پیازمتوسط: یك عدد، ساطوریشده
- شلغم: 500گرم، نگینی و ریزشده
- پودر تخم گشنیز: یك قاشق چایخوری
- پودر زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
- زردچوبه: یك قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: یك قاشق چایخوری
- آب مرغ: یك لیتر
- خامه صبحانه: 150میلیلیتر
- نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
كره را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز و شلغم را 7 تا 8 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شده و كمی رنگ بگیرد. ادویهها را اضافه كرده و تفت دادن را یك دقیقه دیگر ادامه دهید. آب مرغ را اضافه كنید، در قابلمه را ببندید و با شعله ملایم مواد را 45دقیقه بپزید. مواد داخل قابلمه را به كمك گوشتكوب برقی یا غذاساز پوره كنید، سپس مجددا روی شعله ملایم بگذارید تا ریز جوش بزند. سهچهارم خامه را به پتاژ اضافه كرده و مخلوط كنید. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و آن را در كاسه كشیده و با خامه باقیمانده تزیین كنید. نکات:برای تزیین میتوانید دانههای خردل را در كمی روغن تفت دهید تا شروع به تركیدن كند، سپس به پتاژ اضافه كنید. معادل فارسی پتاژ، حریره است.اگر اهل سیر هستید، همراه ادویهجات میتوانید 2حبه سیر رنده شده یا یك قاشق چایخوری پودرسیر اضافه كنید.
برای اینكه پتاژ رنگ زردتری بگیرد میتوانید مقدار زردچوبه را دوبرابر كنید.
تهیه و تنظیم: مریم ستاری
مطالب مرتبط:
1392/9/24