- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
چیپس میوه
میوه ها را شسته و با پارچه ای تمیز خشک کرده سپس به قطعات نازک و یکسان برش دهید در کف سینی فلز کاغذ خشک کن یا پارچه نازکی انداخته و میوه ها را با فاصله رویش بچینید سینی را یک روز روی شوفاژ یا شعله کم بخاری قرار دهید. میوه های نازک با همان یکروز خشک میشود اما اگر هنوز کامل خشک نشده بود زمان لازم را به آن بدهید تا آب موجود درون میوه کاملاً کشیده شود در غیر این صورت با کپک زدن میوه ها زحمات شما بر باد خواهد رفت!
میوه هایی مثل پرتقال و آناناس به زمان بیشتری برای خشک شدن نیاز دارند.
با فر و تستر هم می توان این فرایند را انجام داد.
فر را با بالاترین درجه حرارت حدود یکربع گرم کرده سپس خاموش کنید؛ سینی حاوی میوه های برش شده را در آن قرار دهید تا با گرمای موجود در فر آب میوه ها کشیده شود؛ پس از خنک شدن فر میوه ها را بررسی کنید، اگر هنوز نیاز است که حرارت ببینند آنها را پشت و رو کرده مجدد با حرارت بالا فر را گرم نموده و پس از خاموش کردن فر عملیات گذشته را تکرار کنید. بعد از خنک شدن سینی میوه ها را جدا کرده در ظرفهای در بسته در یخچال نگهداری کنید.
من برای تزئین سفره شب یلدا و هفت سین عید نوروز هم از این چیپس میوه خوشمزه و رنگارنگ استفاده میکنم.
تهیه و تنظیم: مریم ستاری
1392/10/7