- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
نکاتی پیرامون حفظ رنگ و طعم سبزيها
با تبریک به مناسبت آمدن فصل بهار و رويش دوباره گياهان و سبزيهاي متنوع، دستورپخت سبزيهاي تازه را به مخاطبان خود ارائه میکنیم.
براي پختن سبزيها دقت كنيد، سبزي را به آب سرد اضافه نكنيد تا بجوشد بلكه اول آب را به جوش آورده، سپس سبزي را به آن اضافه كنيد.
حرارت گاز يكنواخت و اندك باشد. حرارت زياد ممكن است طعم و رنگ سبزي را تحتتاثير خود قرار دهد.
براي ايجاد طعم بهتر و حفظ ظاهر سبزي هنگام پختن سبزيها بهتر است در ظرف را نبنديد و اجازه دهيد آب و سبزي با هم بجوشند.
يكي از راههاي حفظ رنگ سبزيها از قبيل نخودسبز و لوبيا هنگام آب پز شدن آن است كه هنگام اضافهكردن آنها به آب جوش به ازاي هر يك كيلوگرم نخود يا لوبيا يك قاشق مرباخوري جوش شيرين به ظرف اضافه كنيد.
بهترين مرحله براي افزودن نمك به سبزيها آخرين مرحله پخت است. درست وقتي كه پختن سبزي به مراحل پاياني خود نزديك ميشود، بهتر است به ميزاني كه مدنظر داريد و مناسب است نمك به آن اضافه كنيد.
دقت كنيد ظرفي كه براي پختن سبزي از آن استفاده ميكنيد؛ ظرفي متناسب با حجم سبزي و لعابي باشد تا طعم و رنگ سبزي در آن حفظ شود.
تنظیم کننده: مریم ستاری
مطالب مرتبط:
شستشوی میوه ها،چرا،چقدر،چگونه؟
1393/1/31