- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
مافین سبزیجات
مواد لازم
تخم مرغ: 2 عدد.
آرد: دو سوم پیمانه.
ذرت: یک دوم پیمانه
نخود فرنگی: یک دوم پیمانه
سیب زمینی: 1 عدد(نگینی خرد شده)
کدو: 2 عدد(نگینی خرد شده)
شیر یا ماست: یک دوم پیمانه
سبزیجات معطر(گشنیز، جعفری): 2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
فیله مرغ: 2 عدد(نگینی خرد شده)
نمک و فلفل: به میزان لازم
دستور پخت:
تخم مرغها را با همزن آنقدر می زنیم تا یکدست شوند شیر یا ماست را به آن افزوده، کنار می گذاریم، مرغ را خرد کرده و به همراه سیب زمینی که تفت مختصری داده سپس کدو را هم به همین ترتیب با پوست تفت دهید تا داخل غذا آب نیندازد. ذرت و نخود فرنگی و سبزیجات معطر را هم با مواد دیگر مخلوط کرده در مرحله آخر آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب نموده و به مخلوط اضافه می نماییم. چند عدد کپسولهای مافین تهیه کنید و دو سوم از کپسولها را از مواد پر کنید، پانزده دقیقه قبل فر را گرم کنید مافین ها را در طبقه وسط فر به مدت 35 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید.
نکات
می توانید این غذا را بدون گوشت و مرغ و تنها با سبزیجات مصرف کنید.
حتما از کدوهای قلمی با پوست صاف و براق استفاده کنید که با پوست آنها را خرد کنید تا آب نیندازد.
ذرت و نخود فرنگی را به صورت بخارپز یا کنسروی می توانید استفاده کنید.
مرغ را به صورت نگینی خرد کرده با کمی نمک و فلفل و زعفران مزه دار نموده و کمی تفت می دهیم تا بوی بد مرغ گرفته شود.
همه سبزیجات و تکه های مرغ را با یک قاشق روغن یا کره تفت دهید، از روغن زیاد استفاده نکنید چون در مراحل پخت روغن اضافی را پس می دهد و شکل بدی به غذای شما خواهد داد. به علاوه مصرف زیاد روغن برای سلامتی مضر است.
بگذارید مافین سرد شود آن گاه کاغذ آن به راحتی جدا خواهد شد.
می توانید همه مواد را در ظرف پیرکسی به صورت یکجا تهیه کنید.
تنظیم کننده: مریم ستاری
مطالب مرتبط:
نکاتی پیرامون حفظ رنگ و طعم سبزی ها
1393/3/6