- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
میکروبها کجای آشپزخانه هستند؟
آشپزخانه بهترین جا برای میکروبهاست ، آیا می دانستید آلوده ترین مکان درآشپزخانه شما کجاست؟
شستشو
شستشوی دست ها به از بین رفتن میکروب ها در آشپزخانه کمک می کند. علاوه بر این که باید دست هایتان را قبل از آماده کردن غذا با آب گرم و صابون بشوئید، بهتر است بین هر مرحله نیز این کار را انجام دهید، مثلاً بعدازاین که مرغ رادرفرگذاشتید،قبل از خرد کردن سبزیجات دست هایتان را با صابون بشوئید. وقتی دستهایتان تمیزهستند،جاهای دیگر آشپزخانه را که میکروب در آنجا جمع می شود را تمیز کنید. فقط یک قانون ساده را به خاطرداشته باشید: "آبگرم و صابون آلودگی ها را از بین می برد."
سینک آشپزخانه طبق تحقیقات انجام شده سینک های آشپزخانه بیشتر از کاسه توالت و سطل های زباله پناهگاه میکروبها هستند! پیشنهاد ما برای این که بتوانید سینک را به خوبی تمیز و ضد عفونی کنید این است که مایع ظرفشویی را بامقداری جوش شیرین مخلوط کنید."یک قانون خوب دیگر: غذاهایی که به صورت خام می خورید، مثل میوه و.... راداخل سینک آشپزخانه نگذارید. تخته های برش در آشپزخانه تخته ی برش میکروبها رادرشیارهای خود جمع می کند. اگربعد از هر بار استفاده تخته ی برش را کاملاً تمیز نکنید،آلودگی زیادی تولید می کند. تخته های برش چوبی را باآبگرم و صابون بشویید. اگر تخته ی برشتان چاله چوله یا سوراخ عمیقی دارد آن را عوض کنید. تخته های برشپلاستیکی رابعد از هر بار استفاده با ماشین ظرفشویی بشوئید. یک تخته ی برش را مخصوص خرد کردن گوشت بگذاریدو یکی هم جداگانه برای خرد کردن سبزیجات که آلوده نشوند، مخصوصاً اگرنمی خواهیدآن ها را بپزید. اسکاج ها و حوله های ظروف و آشپزخانه باکتریها در جاهای مرطوب رشد می کنند،بنابراین اسکاجها و حوله ها محل مناسبی برای رشدمیکروبها و باکتری ها هستند. اما با رعایت اصول بهداشتی به راحتی تمیز و ضد عفونی می شوند. می توانید آن ها را روی حرارت گاز بجوشانید یا برای از بین بردن باکتری ها آن ها را در ماشین ظرفشوئی بشوئید. روی کابینت ها قبل و بعد از آماده کردن غذا ، روی کابینت ها را با دستمال و آبگرم و کف دار تمیز کنید. از حوله های کاغذی جاذب برای پاک کردن لکه های کثیف،به ویژه لکه ی گوشت،مرغ یاماهی استفاده کنید. یخچال اگر بسته های موادغذایی داخل یخچال سوراخ باشد، قفسه ها و کشوهای داخل آن آلوده می شود. هر چیزی داخل یخچال ریخت یا چکید، فوراً آن راپاک کنید. اگر یخچالتان آب سرد کن دارد،کف آن را پاک کنید، چون جای مناسبی برای رشدقارچ ها وباکتریهاست. قسمت مهر و موم و پلاستیکی در یخچال را نیز حتماً تمیز کنید، چون قارچ ها در آن جا نیز می توانند رشد کنند، مخصوصاً در تابستان که هوای بیرون گرم است و داخل یخچال سرد است. دستگیره ها تمام دستگیره ها و قسمت های بیرونی کابینت ها را تمیز کنید. دستگیره های یخچال،اجاق گاز،مایکروویو و توستر هم همین طور. همانطورکه روی کانترتان را بعد از غذا پاک می کنید، با یک اسکاج کف دار یا یک حوله یا دستمال،تمام دسته ها و دستگیره ها را برای خلاص شدن از شر باکتری ها پاک کنید. |
تنظیم: الهام شفیعی
1394/10/21