به دخت

 




سالاد ماکارونی دانمارکی

سالاد ماکارونی دانمارکی ماکارونی را در آب جوش و نمک به مدت 12 دقیقه جوشانده و سپس آبکش میکنیم، مراقب باشید ماکارونی ها به یکدیگر نچسبند. زرده تخم مرغ را با چنگال کاملا له می کنیم، خردل را به آن اضافه کرده سپس مایونز، خامه و نمک و فلفل را به آن می افزاییم...

مواد لازم:
ماکارونی صدفی=نصف بسته
شوید خشک=1 قاشق غذاخوری
نمک=2/1 قاشق چایخوری
کالباس خرد شده=250 گرم
زرده تخم مرغ سفت شده=4 عدد
سس خردل=1 قاشق چایخوری
خامه=1 فنجان
فلفل=4/1 قاشق چایخوری
خیارشور خرد شده=مقداری
طرز تهیه:
ماکارونی را در آب جوش و نمک به مدت 12 دقیقه جوشانده و سپس آبکش میکنیم، مراقب باشید ماکارونی ها به یکدیگر نچسبند. زرده تخم مرغ را با چنگال کاملا له می کنیم، خردل را به آن اضافه کرده سپس مایونز، خامه و نمک و فلفل را به آن می افزاییم.
مخلوط به دست آمده را با ماکارونی مخلوط می کنیم. کالباس، شوید و خیارشور را نیز بدان می افزاییم و خوب بهم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. این سالاد بهتر است سرد سرو شود.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :